Cd-presentatie van Marlies Versendaal

Cd-presentatie van Marlies Versendaal tijdens opening kerstgroepen-tentoonstelling.


Zondag 7 december presenteert Marlies Versendaal uit Baarle-Nassau haar 3e CD: “Kerst met Marlies” in het Oudheidkundig Streekmuseum in Alphen.
Haar toehoorders vroegen haar om het Kerstrepertoire dat ze steeds rond de kerstdagen vertolkte, eens op een CD te zetten. En dat is nu gebeurd met die 13 liedjes.
Op de eerste zondag van december zal ze 3 keer optreden met liederen van haar nieuwste Kerst-cd o.a. Ave Maria, Silent Night, The Rose, Jingle Bells, Ik heb een droom, enz.
Zelf schrijft ze: “Nadat ik ben afgekeurd om te werken, en iedere keer meer dingen achter me moest laten die niet meer lukte, kwam ik er achter dat ik kon zingen, wat later mijn passie werd. Mijn eerste optreden was bij mijn 25-jarig huwelijksfeest waar ik maar gelijk in het diepe sprong en het “Ave Maria” zong voor mijn man als dank voor alles wat hij in die 25 jaar voor mij gedaan had. Hoe kon ik hem anders bedanken? Veel zanglessen heb ik genomen. En sinds 3 jaar heb ik een hele goede zanglerares gevonden. Vanaf maart dit jaar ben ik bezig geweest om mijn 3e cd op te nemen. Dit naar aanleiding van 2 kerstconcerten die ik vorig jaar gegeven heb. Mensen wilde liever een cd kopen met het repertoire wat ik daar zong”.
Het museum is om 12.00 uur open en Marlies zal op de volgende tijden optreden: 13.30 tot 13.50 uur; 14.10 tot 14.30 uur; 14.50 tot 15.10 uur.
Er is dan ook de mogelijkheid om haar CD’s aan te schaffen.

U bent welkom, gratis entree.

Voor info: 06-53755033 of op de website www.marliesversendaal.nl

marlies

Heemkundekring
"Carel de Roy"

Gevestigd in: 
Oudheidkundig 
         Streekmuseum.

Postadres:
Baarleseweg 15,
5131 BA Alphen N.B.Oudheidkundig
Streekmuseum

Bezoek- en postadres:
Baarleseweg 1,

5131 BA Alphen N.B.

streekmuseumalphen.nl/

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Heemkundekring, klik dan op de "Vind ik leuk" knop.

 

Nieuwe website

De nieuwe website van De Heem ziet u hier