Optreden muziekgezelschap "Kwartjesvolk"

 

 

Muziekgezelschap “Kwartjesvolk” uit Zeeland gaf een spetterend optreden voor de Heemkundekring “ Carel de Roy” Alphen en Riel

Zondagmiddag 10 april 2011 trad in het Cultureel Centrum "Den Heuvel" te Alphen, het muziekgezelschap "Kwartjesvolk" op voor de leden van de Heemkundekring "Carel de Roy" Alphen en Riel

kwartjesvolk

De uit acht personen bestaande volksmuziekgroep uit Zeeland (NBr.) gaf een spetterend optreden en de ruim 70 bezoekers hebben zich kostelijk vermaakt en er werd heel wat afgelachen.
De groep die al meer dan 30 jaar bestaat gaf een muzikaal staaltje weg op diverse muziekinstrumenten, zoals: draailier, accordeons, doedelzakken, trekzakken, gitaren, mandolines, thinwizzle's, contrabas, banjo's, wasbord en trommeltjes.
Het was nog extra feestelijk want het scheidende bestuurslid Cees van der Wielen ontving de zilveren draaginsigne van het Brabants Heem. Cees heeft zich 45 jaar ingezet voor de Heemkundekring "Carel de Roy" Alphen en Riel.
Al met al een zeer geslaagde middag, waarvan we hopen dat er nog meer van dergelijke optredens als die van het "Kwartjesvolk" zullen gaan komen.
Heemkundekring
"Carel de Roy"

Gevestigd in: 
Oudheidkundig 
         Streekmuseum.

Postadres:
Baarleseweg 15,
5131 BA Alphen N.B.Oudheidkundig
Streekmuseum

Bezoek- en postadres:
Baarleseweg 1,

5131 BA Alphen N.B.

streekmuseumalphen.nl/

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Heemkundekring, klik dan op de "Vind ik leuk" knop.

 

Nieuwe website

De nieuwe website van De Heem ziet u hier