Verkoop Heemkalender 2014

Verkoop Heemkalender 2014 eindelijk van start

U heeft zich misschien al afgevraagd: ”Wanneer start de verkoop van de Heemkalender nu toch?” Wel, het volgende heeft zich afgespeeld: De kalender is in het weekend van 14 en 15 september gepresenteerd. Na dit weekend hebben we de kalender nog eens goed beoordeeld, en we hebben geconstateerd dat de kwaliteit van meerdere foto’s onvoldoende was. In overleg met Drukkerij de Jong is de Heemkalender 2014 opnieuw gedrukt. We hebben nu een kalender van goede kwaliteit, met dank aan Drukkerij De Jong.

Voorblad2014

Heeft u in het weekend van 14 en 15 september al een exemplaar van de Heemkalender gekocht of gekregen in het Oudheidkundig Streekmuseum? Dan kunt u deze gratis komen omruilen voor een exemplaar van betere kwaliteit. Dit omruilen kan alleen in het museum.

De verkoop van de kalender kan nu eindelijk van start gaan. Zeer binnenkort kunt u in Alphen en Riel een van onze vrijwilligers aan de deur verwachten om u een kalender aan te bieden. De kalender van 2014 bevat foto's van oude en verdwenen winkels in Alphen en Riel, met daarbij een foto van de huidige situatie. Deze prachtige kalender kost slecht 4 euro. Daarmee steunt u de Heemkundekring en de vele activiteiten, die wij organiseren.

De kalender is tevens verkrijgbaar op een drietal verkooppunten; in Alphen bij bakkerij Hans Vermeer; in Riel bij kantoorboekhandel “Primera” in de vestiging van de Boerenschuur, en natuurlijk in het Oudheidkundig Streekmuseum in Alphen.

We hopen dat u net zoveel plezier beleeft aan de kalender als wij aan het maken ervan.

De werkgroep.

Heemkundekring
"Carel de Roy"

Gevestigd in: 
Oudheidkundig 
         Streekmuseum.

Postadres:
Baarleseweg 15,
5131 BA Alphen N.B.Oudheidkundig
Streekmuseum

Bezoek- en postadres:
Baarleseweg 1,

5131 BA Alphen N.B.

streekmuseumalphen.nl/

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Heemkundekring, klik dan op de "Vind ik leuk" knop.