boerenbondmuseum2boerenbondmuseum3

Beste KBO- leden en leden van Heemkundekring Carel de Roy,

boerenbondmuseumBusreis Boerenbondmuseum Gemert

Je knippert met je ogen en ineens sta je in het Brabantse boerenleven van een eeuw geleden. Compleet met een boerderijgedeelte met levende dieren, een gezellig dorpsplein met verschillende ambachtshuisjes, een klompenfabriek en zelfs een handkrachtzuivelfabriek. Het museum is gevestigd in het geboortehuis van Pater van den Elzen

Op zaterdag 17 juni 2017 gaan we met belangstellende leden van twee verenigingen naar het Boerenbondmuseum in Gemert.

Het programma voor deze dag is als volgt:

• 9.30 uur: vertrek vanaf zorgcomplex “De Hoogt”.
  • Bij aankomst staan koffie en gebak voor ons klaar.
  • Hierna krijgen we een rondleiding door het museum o.l.v. een gids.
  • Na deze rondleiding worden we uitgenodigd voor een koffietafel.
  • Na het eten staat de bus klaar om o.l.v. een gids een rondrit te maken door de zeven kerkdorpen van Gemert.
  • Als afsluiting wordt u in Gemert nog een consumptie aangeboden.

Hierna gaan we weer huiswaarts. Voor liefhebbers is de mogelijkheid aanwezig om, voor eigen rekening, nog een afsluitend buffet te gebruiken bij café Welkom in Alphen.

De kosten voor deze dag bedragen € 42,- (niet leden €47,-) (exclusief buffet café Welkom €15,00).

U kunt rechtstreeks, voor 6 juni, betalen aan de penningmeester van de Heemkundekring via banknummer Heemkundekring Carel de Roy NL21 RABO 0302 6919 60 o.v.v. uw naam en Busreis Gemert.

Betaling is opgave.

Bestuur KBO Alphen en Heemkundekring Carel de Roy.

Busreis Boerenbondmuseum Gemert                                 Betalen a.u.b. vóór 6 juni 2017

Naam:  ………………………………………………….……………..…………… met ……………. persoon/personen

Adres:  …………………………………………………………..…………………Telefoon: ………………………….………..

E-mailadres…………………………………………………...

Deelname buffet café Welkom: JA /NEE (doorstrepen wat niet van toepassing is)met ……… personen.

(Bij deelname aan het buffet a.u.b. altijd dit strookje inleveren bij onze secretaris, Baarleseweg 15 in Alphen of doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)