Heemkalender 2019 Alphen en Riel

De Heemkalender van Alphen en Riel is weer verschenen. Met mooie dorpsgezichten van toen en nu, zoals u van ons gewend bent. Dit jaar hebben we die mooie foto’s in een kleurrijk jasje gestoken. Onze kalender werkgroep mag trots zijn op het eindresultaat.

Zaterdag 24 november a.s. kunt u onze vrijwilligers aan de deur verwachten met de heemkalender. Voor 5 euro heeft u heel 2019 een prachtige kalender aan uw muur hangen. Bovendien steunt u daarmee onze vereniging; Heemkundekring Carel de Roy Alphen en Riel.

Na zaterdag is de kalender te koop bij de verkooppunten Primera De Boerenschuur Riel, bakker Hans Vermeer Alphen, Oudheidkundig Streekmuseum Alphen. Een mooi geschenk voor in de schoen of onder de kerstboom.

heemkalender2019