Expositie 60 jaar Avanti en 75 jaar Alphens Mannenkoor

koor3

Dit jaar bestaat het Dameskoor Avanti 60 jaar en het Alphens Mannenkoor 75 jaar.
En om deze beide jubileums een extra tintje te geven, is er in ons oudheidkundig streekmuseum een expositie ingericht van beide koren.
Beide koren hebben een uitgebreide documentatie van hun bestaan uitgestald in het museum.
Van het begin tot heden vindt u uitgebreide informatie en foto‘s van de verschillende activiteiten en optredens van beide koren .
Ook zijn er verschillende attributen te zien die gebruikt worden als begeleidingsinstrument bij verschillende zangnummers. Deze expositie wordt zondag 13 juli om 13.30 uur officieel geopend door enkele leden van beide koren. Daarna is deze expositie elke zondag in de maanden juli en augustus van 13.30 uur tot 16.30 uur te bezichtigen.
Ook is het museum open op dinsdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur en donderdag ‘s middags van 13.30 uur tot 16.30 uur .
Wij nodigen iedereen uit om deze expositie te komen bekijken en misschien wel met andere bezoekers oude herinneringen op te halen uit de tijd dat je zelf bij een van de koren bent geweest .

Inlichtingen over deze expositie in het museum  J. Damen 0615047646.