Uitnodiging voor de toneelvoorstelling Hart

Betreft: uitnodiging voor de toneelvoorstelling Hart op woensdag 11 maart

Geachte bestuursleden van Heemkundekring Carel de Roy,

Een paar maanden na de start van het theaterseizoen 2014-2015 kan Streektheater Den Heuvel terugkijken op succesvolle voorstellingen. Het bestuur van Stichting Den Heuvel hecht grote waarde aan de gemeenschappelijke functie van Den Heuvel als culturele ontmoetingsplek voor inwoners van Alphen en ver daarbuiten.

In de afgelopen maanden hebben wij daarom diverse lokale verenigingen uitgenodigd om een voorstelling bij te wonen die past bij de interesses en doelstellingen van die bewuste vereniging.

Op woensdag 11 maart a.s. hebben wij een fantastische toneelvoorstelling: “Hart” naar het boek “Een hart van prikkeldraad” van Lisette Lewin met in de hoofdrollen de actrices Fokka Deelen en Wendell Jaspers. Het verhaal speelt zich af in de tweede wereldoorlog; een boeiend thema voor uw leden.
Wij nodigen dan ook met genoegen bestuur en leden van Carel de Roy uit om deze voorstelling bij te wonen. Wij bieden u 80 gratis toegangskaarten aan en hopen u te mogen ontvangen op woensdag 11 maart. Indien u gebruik maakt van onze uitnodiging ontvangen wij graag uiterlijk maandag 9 maart uw opgave van het aantal mensen en hun namen.

Aanvang voorstelling 20.30 uur, foyer open vanaf 19.30 uur

De voorstelling “Hart” is op 7 februari 2015 in première gegaan en kreeg lovende recensies in o.m. Brabants Dagblad van woensdag 18 maart.

Met vriendelijke groet,

namens Streektheater Den Heuvel
Marga van Broekhoven
programma coördinator

P.S. Belangstellende kunnen zich opgeven via e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.