Toponiemen (plaatsnamen) fietstocht

Op zaterdag 10 september was het goed fietsweer. Er waren 52 deelnemers waarvan 39 leden en 13 niet-leden.  De hoogste score bij de quiz was 6,5 dit werd behaald door de Hr. Fr. Bekkers uit de Stanzerij in Alphen.
De winnaars ontvingen een flesje wijn.

Op Zondag 11 September was het  minder goed fietsweer, af en toe buien. Toch waren er nog 21 deelnemers waarvan 11 leden en 10 niet-leden. De hoogste score bij de quiz was 5,5 dit werd behaald  door Mevr. Verheijen - Lauwers en Mevr. Hendriks- Verhoeven beiden uit Alphen die samen een lijst hadden ingevuld.

fietstocht

Fietsen door Alphen en Riel

Mooie fietstocht
Iedereen was heel goed te spreken over de mooie fietstocht en de ontvangst bij de " Vergulde Hand" en wat daar allemaal te zien was zoals: Schildersatelier, smederij en timmerwerkplaats.
De koffie was heel goed en iedereen kreeg  er een flinke plak cake bij.
Bij terugkomst in het museum was er weer koffie en werd het  quizformulier nagekeken, dat  toch niet zo gemakkelijk bleek te zijn voor de deelnemers. Daarna maakten nog velen gebruik om het museum te bekijken.

hof ter zande

Hof ter Zande

Al met al weer voor een herhaling vatbaar in 2012, aldus de organisatoren Rinus Timmermans en Cees Schellekens.