Oudheidkundig streekmuseum Alphen

Na de succesvolle wisseltentoonstellingen van het afgelopen jaar zijn we weer bezig met de planning voor 2018. Zo willen we in de maanden mei t/m juli een tentoonstelling inrichten over de geschiedenis van het basisonderwijs in Alphen in de periode Tweede wereldoorlog tot heden.
Uiteraard hebben we als museum al diverse materialen in eigen bezit maar we willen graag een beroep doen op mensen die materialen over deze periode in bezit hebben. Wij zijn vooral op zoek naar klassenfoto’s en foto’s van de schoolgebouwen zelf.
Als u klassenfoto’s heeft willen wij u vragen of u deze beschikbaar wilt stellen voor onze tentoonstelling. Liefst hebben we de foto’s digitaal en als het even kan het jaar van de foto en de namen van personen die erop staan. Mocht u ze niet digitaal hebben dan kunnen wij ze inscannen en krijgt u ze daarna terug.
U kunt de foto’s sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of afgeven op Commanderiestraat 15 Alphen.

Heemkundekring
"Carel de Roy"

Gevestigd in: 
Oudheidkundig 
         Streekmuseum.

Postadres:
Baarleseweg 15,
5131 BA Alphen N.B.Oudheidkundig
Streekmuseum

Bezoek- en postadres:
Baarleseweg 1,

5131 BA Alphen N.B.

streekmuseumalphen.nl/

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Heemkundekring, klik dan op de "Vind ik leuk" knop.

 

Nieuwe website

De nieuwe website van De Heem ziet u hier