Verslag film en diaserie "Uit de oude doos"

Verslag film en diaserie “Uit de oude doos” over Alphen en Riel op 24 februari 2010

Het was een goede keuze van de  Heemkundeverenging “Carel de Roy” Alphen en Riel  om voor de tweede keer een film en diaserie “Uit de oude doos” over Alphen en Riel te organiseren.

De belangstelling op woensdagavond 24 februari 2010 in Cultureel Centrum “Den Heuvel” in Alphen was groot. Vele leden en niet- leden hebben genoten van de dia’s en films die vertoond werden.

De bezoekers reageerden dan ook vaak luid als er beelden voorbij kwamen die herkenning en nostalgische gevoelens opriepen.

Het was weer een fijne avond, zo besloot de voorzitter Ton Hessels en hij verzekerde dat er nog meer van deze avonden zullen volgen.