Nieuwjaarsbijeenkomst 2010

NIEUWJAARSRECEPTIE  ZONDAG 10  JANUARI 2010 in het Oudheidkundig Streekmuseum te Alphen

Winterse omstandigheden zijn er waarschijnlijk debet aan dat de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie door slechts een tiental personen is bezocht.

Gehoor gevend aan het weeralarm van de ANWB, waagden slechts weinig leden zich op weg naar deze traditionele bijeenkomst!

Omdat hij, wegens ziekte niet aanwezig kon zijn, bedankte bestuurslid Cees van der Wielen, namens voorzitter Ton Hessels, iedereen voor zijn of haar inzet voor de Heemkundevereniging “Carel de Roy” Alphen en Riel en/of de Stichting Oudheidkundig Streekmuseum.