Artikelen

Zilveren draaginsigne voor Cees v/d Wielen

 

 

Cees van der Wielen uit Alphen ontvangt zilveren draaginsigne van het Brabants Heem

 

Zondag 10 april 2011 heeft Cees van der Wielen van de Heemkundekring "Carel de Roy" Alphen en Riel uit handen van dhr. Franken de zilveren draaginsigne ontvangen van het Brabants Heem.

Cees van der Wielen

Zilveren insigne voor Cees v/d/ Wielen

In 1963 is Cees in Alphen aangesteld als onderwijzer, leerkracht o.a. door de toenmalige beroemde pastoor Willem Binck.
Hij zou het zijn die in 1966 tot de ontdekking was gekomen dat Cees op twee vakken zeer goed was: godsdienst en geschiedenis. En het vervolg doet zich raden.
Cees trad in 1966 toe tot het bestuur van de Heemkundekring. Op 4 maart 2011 op de algemene jaarvergadering van de Heemkundekring hebben we na 45 jaar afscheid genomen van Cees.
Cees heeft zich verdienstelijk gemaakt voor archeologie, straatnaamcommissie, Romeinse leskist, contacten Brabants Heem, ‘De Runstoof’, artikelen en boeken schrijven, contacten naar buiten, muziekmiddagen etc., etc.
Namens het bestuur en de leden gefeliciteerd met deze zeer verdiende zilveren draaginsigne en bedankt voor al je inspanningen en inzet van al deze jaren.
Gelukkig blijf je nog actief op een aantal onderdelen zoals Werkgroep Kalender, Werkgroep Archeologie, Redacteur ‘De Runstoof’, Romeinse leskist en het verzorgen van Muziekmiddagen.

 

Heemkundekring
"Carel de Roy"

Gevestigd in: 
Oudheidkundig 
         Streekmuseum.

Postadres:
Baarleseweg 15,
5131 BA Alphen N.B.Oudheidkundig
Streekmuseum

Bezoek- en postadres:
Baarleseweg 1,

5131 BA Alphen N.B.

streekmuseumalphen.nl/

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Heemkundekring, klik dan op de "Vind ik leuk" knop.