Artikelen

Openingsactie van Het Noordbrabants Museum

Het Noordbrabants Museum; monumentaal paleis in het hart van de stad!

Sinds de heropening in mei jl. is de collectie van Het Noordbrabants Museum weer in volle glorie te bewonderen. Van het leven in Romeins Brabant tot moderne topstukken van Jan Sluijters en JCJ Vanderheyden. Tevens is vanaf 18 januari 2014 in onze grootste zaal van 850m² ‘Het Verhaal van Brabant’ te zien waar onder meer de Van Gogh’s te zien zijn. Daarnaast programmeert Het Noordbrabants Museum 15 exposities op jaarbasis. Kortom: er is op elk moment voor ieder wat wils te zien!

museum2Het Noordbrabants Museum vormt samen met het nieuwe Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch één van de grootste culturele attracties van Nederland. U vindt in dit nieuwe Museumkwartier in hartje Den Bosch een veelheid aan kunst, cultuurhistorisch erfgoed en design onder één dak.

Wilt u uw gasten en/of klanten dit nieuwe Museumkwartier laten ontdekken? Maak dan gebruik van ons aantrekkelijke aanbod en koop entreevouchers bij Het Noordbrabants Museum!

Om te vieren dat we onlangs geopend zijn, bieden wij u een speciale openingsactie aan:

-    Bij afname van 1 t/m 14 vouchers: €12,00 p/s voor toegang tot Het Noordbrabants Museum of €15,00 p/s voor toegang tot Het Noordbrabants Museum en Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch (+ €4,95 administratiekosten)

-    Bij afname van 15 t/m 29 vouchers: €9,00 p/s voor toegang tot Het Noordbrabants Museum of €11,25 p/s voor toegang tot Het Noordbrabants Museum en Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch. Bij deze bestelling ontvangt u de catalogus Gekoesterde Schoonheid gratis!

-    Bij afname van 30 vouchers of meer: €9,00 p/s voor toegang tot Het Noordbrabants Museum of €11,25 p/s voor toegang tot Het Noordbrabants Museum en Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch. Bij deze bestelling ontvangt u het Brabant boek gratis!

Kinderen tot 18 jaar hebben gratis entree tot beide musea (bovengenoemde prijzen gelden voor volwassenen vanaf 18 jaar). De vouchers zijn onbeperkt geldig. Metalle andere vormen van vouchers heeft de bezoeker geen toegang tot Het Noordbrabants Museum. museum1

Naast uw klanten ontvangen wij ook u en uw collega’s van de receptie/secretariaat/reserveringen graag in ons nieuwe museum. Zien doet verkopen en dat geldt ook voor uw personeel! Daarom ontvangt u van ons bij aankoop van 15 vouchers of meer 2 gratis combitickets voor Het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch.

Indien u interesse heeft in bovengemelde actie, stuurt u dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op. U dient de betaling vooraf te voldoen, waarna indien gewenst de vouchers aangetekend worden verstuurd (deze verzendkosten worden doorberekend) of opgehaald kunnen worden. Bij bestelling graag het aantal vouchers en de gegevens waarnaar de factuur verzonden kan worden vermelden.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T073-6877832 en T073-6877820.

Nieuwsgierig geworden naar het Museumkwartier?

 

PS: de vouchers van het Museumkwartier zijn ook leuke relatiegeschenken of kerstcadeaus!

museumlogo

Postbus 1004, 5200 BA 's-Hertogenbosch
Volg ons website - nieuwsbrief - facebook - twitter
Kantooradres Waterstraat 16, 's-Hertogenbosch
Museumadres Verwersstraat 41, 's-Hertogenbosch

Heemkundekring
"Carel de Roy"

Gevestigd in: 
Oudheidkundig 
         Streekmuseum.

Postadres:
Baarleseweg 15,
5131 BA Alphen N.B.Oudheidkundig
Streekmuseum

Bezoek- en postadres:
Baarleseweg 1,

5131 BA Alphen N.B.

streekmuseumalphen.nl/

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Heemkundekring, klik dan op de "Vind ik leuk" knop.