Rabobank Clubkas Campagne

De ClubKas Campagne van de Rabobank De zuidelijke Baronie komt er weer aan. Ook Heemkundekring Carel de Roy Alphen en Riel en Stichting Streekmuseum Alphen hebben zich weer aangemeld voor deze campagne, bedoeld om verenigingen te sponsoren. De leden van de Rabobank mogen in totaal 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen.
De beschikbare € 225.000 wordt over de verenigingen verdeeld naar gelang het aantal stemmen. Wilt U ook stemmen, dan moet u vóór 1 maart a.s. lid worden van de Rabobank DZB.

Ben je al lid van de Rabobank DZB, dan krijg je automatisch per post een stembrief thuis. Ben je wel klant, maar nog geen lid van de Rabobank DZB, meld je dan nog aan vóór 1 maart 2017 als lid. Via de website van de Rabobank kun je heel gemakkelijk het lidmaatschap aanvragen: www.rabobank.nl/particulieren/leden of telefonisch via 013-5074000. Dit lidmaatschap is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het is opzegbaar wanneer gewenst. Indien je niet weet of je lid bent, dan kun je dat inzien via internetbankieren of telefonisch navragen: 013-5074000.

Vanaf 6 t/m 18 april 2017 kan er gestemd worden. Iedere stemcode heeft 5 stemmen, waarvan er maximaal 2 aan de Heemkundekring Carel de Roy Alphen en Riel gegeven kunnen worden en ook maximaal 2 aan de Stichting Streekmuseum Alphen. Meer informatie en veel gestelde vragen vind je terug op de website van de Rabobank ClubKas Campagne: www.rabo.nl/dzb/rcc2017.

rabo2

Bezoekadres: