De Runstoof

Het verenigingsblad van “Carel de Roy” heet "De Runstoof". Elk kwartaal verschijnt dit blad met artikelen over zeer uiteenlopende onderwerpen, welke betrekking hebben op het verleden en voornamelijk gerelateerd zijn aan Alphen en Riel. De Runstoof wordt sinds 1978 uitgegeven.

Kopij:

Als iemand over een bepaald onderwerp een artikel wil schrijven, kan hierover contact worden opgenomen met de redactie.

Redactie: Marieke v.d. Wouw, Lenie van Dongen, Ton van Gool, Jan van Eijck

Onder de knop "Verschenen Artikelen" is de inhoudsopgave vermeld van de, sinds 2009, verschenen nummers.