Nieuwjaarsreceptie 2017

Zondag 8 januari 2017
Nieuwjaarsreceptie

Al onze leden en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom in het Oudheidkundig Streekmuseum. Samen met u blikken we onder het genot van een hapje en een drankje terug op 2016 en kijken vooruit naar 2017.brief23e

Carolien Vromans – Havermans stopt in 2017 als bestuurslid van Heemkundekring Carel de Roy. We hebben een nieuwe kandidaat bestuurslid gevonden in de persoon van Mevr. Wil van de Wiel.
Wil heeft geholpen bij de nieuwe inrichting van het museum, is al enige tijd suppoost en is recent bestuurslid geworden van de Stichting Streekmuseum Alphen.
Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 20 februari 2017 beslissen de leden of zij daadwerkelijk toetreed tot het bestuur van Heemkundekring Carel de Roy. Wil van de Wiel kan wegens vakantie zelf niet aanwezig zijn op de algemene ledenvergadering. Zij is wel aanwezig op de nieuwjaarsreceptie. Mocht u haar nog niet kennen, dan nodigen wij u van harte uit om kennis met haar te maken op zondag 8 januari 2017.