Presentatie Genealogie

Dinsdag 21 maart 2017
Presentatie Genealogie

Op dinsdag 21 maart houdt de werkgroep Genealogie een bijzonder Stamboomcafé, en wel om 19.30 uur in de zaal van restaurant De Belhamel in Alphen. Ingang zaal achterom via de Van Leuvenlaan.

Deze avond is gratis voor de leden van de Heemkundekring, inclusief koffie of thee bij aanvang. Niet-leden betalen 2,00 euro entree inclusief koffie of thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

De avond begint met een algemene presentatie over stamboomonderzoek. Hoe pak je dit aan? Waar begin je? Waar moet je zoeken?

Na de pauze neemt de werkgroep de levensloop van enkele bekende personen uit Alphen en Riel onder de loep, aan de hand van documenten als bevolkingsregister, trouwaktes en bidprentjes.
Ook wordt er desgewenst naar de stamboom van de aanwezige personen gekeken. Daarom wil de werkgroep graag van te voren weten wie deze avond aanwezig zullen zijn. U kunt zich vóór 1 maart a.s. aanmelden voor deze bijeenkomst. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij onze secretaris Ton Berben, Baarleseweg 15 in Alphen.genealogie

Vermeld bij uw aanmelding de voorletters, achternaam en geboortedatum van iedere persoon. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Het belooft een zeer leerzame en verrassende avond te worden!

Bezoekadres:

Rielseweg 6,