Film ‘Wèn schòòn toffelklééd!’ bij De Hoogt in Alphen

Zaterdag 17 maart a.s. om 14.00 uur wordt de film van het toneelspel ‘Wèn schòòn toffelklééd!’ vertoont in het Grand-Café van woonzorgcentrum De Hoogt in Alphen. Iedereen is van harte welkom om deze film te komen bekijken. De toegang is gratis.Toneel

Het toneelspel is in 2003 opgevoerd in en rond de boerderij van Wim Segers aan de Oosterwijksestraat in Alphen. Alle spelers maken direct of indirect deel uit van de Familie Segers. Het spel geeft een beeld van hoe het leven vroeger was op de Alphense boerderij. Allerlei oude gebruiken passeren de revue. Het tafelkleed vormt een rode draad door het verhaal, vandaar de titel ‘Wèn schòòn toffelklééd!” De familie heeft het stuk met veel plezier een aantal keren opgevoerd en heeft er veel mooie herinneringen aan.
Wen schoon toffelkleed 2003 1Heemkundekring Carel de Roy Alphen en Riel wil het unieke Alphense toneelspel daarom graag nogmaals vertonen. Dus kom zaterdagmiddag 17 maart naar woonzorgcentrum de Hoogt voor deze prachtige opnamen. De film duurt ongeveer 2 uur. Tussendoor zal er een korte pauze zijn. Een bijzondere film, waarvan je achteraf zult zeggen: ‘Ja, dat is nou echt Alphens!”

Heemkundekring
"Carel de Roy"

Gevestigd in: 
Oudheidkundig 
         Streekmuseum.

Postadres:
Baarleseweg 15,
5131 BA Alphen N.B.Oudheidkundig
Streekmuseum

Bezoek- en postadres:
Baarleseweg 1,

5131 BA Alphen N.B.

streekmuseumalphen.nl/

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Heemkundekring, klik dan op de "Vind ik leuk" knop.

 

Nieuwe website

De nieuwe website van De Heem ziet u hier