top
logoheem

Heemkundekring Carel de Roy

opgericht 4 februari 1948
door pastoor W.J.C. Binck (1882-1971)

www.heemkundecarelderoy.nl

Hallo Bezoeker,

Heemkalender 2017

brief23a

Het is zover, het is bijna 2017……..tijd voor een nieuwe kalender aan de wand. Misschien heeft u al een Heemkalender 2017 in uw bezit. De Heemkalender van 2017 is als vanouds, maar in een nieuw jasje. Deze Heemkalender bevat weer foto’s van toen en nu van Alphen en van Riel. Maar de kalender is nu volledig in kleur en dubbelzijdig bedrukt. Als maandkalender te gebruiken, maar ook als verjaardagskalender!. De kalender is voor 6,50 euro verkrijgbaar bij de huis-aan-huis verkopers, bij Bakkerij Hans Vermeer, bij Primera De Boerenschuur en in het Oudheidkundig Streekmuseum.


vrijdag 6 januari 2017
Driekoningenmiddag

brief23bU bent van harte welkom vanaf 13.30 uur in het Grand-Café van het woonzorgcentrum De Hoogt, Willibrordstraat 1 in Alphen. De koffie staat klaar en de entree is gratis. We hebben weer een fantastische middag voor u in elkaar gezet, met filmbeelden en een loterij. Natuurlijk hopen we dat er weer net zoveel kinderen voor ons komen zingen als afgelopen jaar, of misschien nog wel een paar meer!! Alle zingende koningen krijgen van ons iets lekkers te eten en te drinken en een klein cadeautje. Komt allen naar de Driekoningenmiddag, een gezellige en feestelijke afsluiting van de kersttijd. Het programma eindigt rond 16.15 uur.

tot en met zondag 8 januari 2017
Kerstgroepententoonstelling

brief23cTot en met zondag 8 januari 2017 kunt u nog de kerstgroepen-tentoonstelling in het Oudheidkundig Streekmuseum bewonderen. Dit keer zijn er “Kerstgroepen uit één stuk” te zien, uit de verzameling van Timothy v.d. Haak. Het museum is speciaal voor deze tentoonstelling iedere dinsdagochtend geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur en iedere donderdagmiddag en zondagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur. U bent van harte welkom, de toegang is gratis.


Zondag 8 januari 2017
Nieuwjaarsreceptie

Al onze leden en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom in het Oudheidkundig Streekmuseum. Samen met u blikken we onder het genot van een hapje en een drankje terug op 2016 en kijken vooruit naar 2017.

brief23eCarolien Vromans – Havermans stopt in 2017 als bestuurslid van Heemkundekring Carel de Roy. We hebben een nieuwe kandidaat bestuurslid gevonden in de persoon van Mevr. Wil van de Wiel.
Wil heeft geholpen bij de nieuwe inrichting van het museum, is al enige tijd suppoost en is recent bestuurslid geworden van de Stichting Streekmuseum Alphen.
Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 20 februari 2017 beslissen de leden of zij daadwerkelijk toetreed tot het bestuur van Heemkundekring Carel de Roy. Wil van de Wiel kan wegens vakantie zelf niet aanwezig zijn op de algemene ledenvergadering. Zij is wel aanwezig op de nieuwjaarsreceptie. Mocht u haar nog niet kennen, dan nodigen wij u van harte uit om kennis met haar te maken op zondag 8 januari 2017.


En tot slot
Gelukkig nieuwjaar!

 

Heemkundekring Carel de Roy Alphen en Riel

wenst u een goede jaarwisseling

en een goed, gezellig en gezond 2017.

 brief23d

 
---
Geen belangstelling meer

 

Powered by AcyMailing