Wie is(zijn) dit 2019

Nico van Hest en Louke van Loon

Foto week 2 van 2019

wk02

Van links naar rechts; Wil Jansen ; Ad Blous ; Gust Meeusen ; Jan Veroude en uiterst rechts Piet Huijben.

Foto week 3 van 2019

wk03

Het gaat hier over een zeer oude foto van het "Kerkkoor van Baarle Nassau". Wij denken dat deze afbeelding ongeveer in 1945 moet zijn gemaakt. Van Suzanne kregen wij dit exemplaar aangeleverd en zij wist ons te vertellen dat wij mensen blij zouden maken door het plaatsen van deze foto. En dat doen wij natuurlijk graag. Inmiddels zijn wij ook achter de namen kunnen komen van alle zangers van dit koor. wij kregen deze namen van Toontje Gilles die zelf ook op deze foto staat. Hierbij de namen en beginnen met de onderste rij; Janeke Hermans; Dré Wouters; Kapelaan Fick; Pastoor Vekemans; ?? van Gompel en Jan Lauwers.
Bovenste rij v.l.n.r. Wouter de vet; Piet van Beek; Toontje Gilles; Nelis Verschueren; Soldaat Hermans; Toon Raymakers; Sjaak Brouwers (organist); Janus Raymakers; Neel Verhoeven; Jos van Beek; Vic Theeuwes en Nelis van Beek (dirigent).

Foto week 4 van 2019

wk04

Bovenaan van links naar rechts: Frank van de Buijs; Walter Wolffenbuttel; Peter van de Buijs; Theo Stuijck; Serge Gemmeke; Stefan van Sas; Dicky van Pelt. onderste rij: Guide Schenk; Eric van Pelt; Kees Luijckx; Arthur Bernaerts en Ruud Sprangers . De leider van dit team was Toon Voermans die links boven op deze foto staat, dit leiderschap deelde hij samen met Ria Janssen-Schuurmans die uiteraard ook op deze foto staat (zit) .

Foto week 5 van 2019

wk05b

Gust de Jong en Henk Schellekens begin jaren '60

Foto week 6 van 2019

wk06

We hebben het hier over de foto waarop kandidaten staan voor de Gemeenteraadsverkiezingen in het jaar 1982. De politieke partij "DORPS" was toen in de Gemeente Alphen en Riel een aansprekende partij die verschillende raadsleden heeft geleverd aan de gemeenteraad. Wij geven hierbij alle namen van deze groep en gaan beginnen met de bovenste rij en van links naar rechts; Bou van Gorp ; Huug Schenk ; Bart Huijben ; zittend Piet Huijben en rechts Jaap Homan. Onderste rij, Henk Schilt ; Jan Kniknie ; Elly Meeuwsen en Ria Jansen-Schuurmans.

Foto week 8 van 2019

wk08

Deze foto is gemaakt in het jaar 1983 tijdens Koninginnedag. En zoals gewoonlijk worden dan de Koninklijke onderscheidingen aan personen uitgereikt die meestal bijzondere verdiensten hebben. Op deze foto zien wij op de bovenste rij v.l.n.r. Burgemeester van der Weijden; Nol Oomen (koster); Pieter van Eijck; Tiest van Hoek; Jan van Tilborg(schilder) Op de voorste rij zien wij v.l.n.r. Toon Stabel; Suske Horevoorts; Toon van de Vloet; Piet Vermeulen; Jo van de Buijs en de Heer Hielkema.

Foto week 12 van 2019

wk12

We zien hier links: Joost Wouters (Kwaalburg); in het midden Ad de Jong (Schellestraat) en rechts staat Jos van Gorp (Riels Hoefke). Dit waren drie KAMPIOENEN, respectievelijk van de ponny;s: paarden en de veteranen.

Foto week 13 van 2019

wk13

In 1959 is inderdaad bij ons in Alphen een grandioze historische optocht gehouden ter geleenheid van het 1250 jarig bestaan van Alphen. Heel veel dorpelingen hebben toen deelgenomen aan deze optocht die door duizenden mensen als toeschouwer werd bekeken. Een van de deelnemers aan deze optocht was FRANS VAN DE VLOET.

Foto week 15 van 2019

wk15

Op Donderdag 18 april j.l. werd de Diamanten Bruiloft gevierd van Jos en Corry Willemsen. Dit echtpaar stond vorige week in onze rubriek op de foto samen met de dochters Els, Carla en Anita.

Foto week 16 van 2019

wk16

De foto van de muzikanten van de Historische Optocht uit 1959. deze optocht is gehouden ter gelegenheid van het 1250 jarig bestaan van Alphen.
V.l.n.r.: Frans Huijben; Ad van Tilborg; Jan van de Buijs; Jan van Tilborg (aannemer). Onderste rij v.l.n.r. Ad Oomen (Sint Janstraat); Sooi Martens; Toon Oomen (broer van Ad) en rechts onder Piet van Tilborg.

Foto week 17 van 2019

wk17

Het is Wil Jansen van de Baarleseweg. Wil was een zoon van Mart en Anna Jansen en woonde toen deze foto is gemaakt op de Baarleseweg.

Foto week 18 van 2019

wk18